Det finns många vägar som leder till framgång. En av dem är ett utbud av olika modeller för att kunden skall hitta en modell som passar ens behov. Vi presenterar ett stort utbud av modeller i Atomic bussfamiljen. Alla är olika och samtidigt har alla samma egenskaper.
   Alla modeller i Atomic bussfamiljen har utformats för att berika passagerares och förares positiva upplevelser. Det är en plats för att sitta och slappna av helt enkelt. Många olika längder av bussar, ett stort utbud av sätens urval och kompletta utbud av utrustningsalternativ hjälper dig att välja en buss som perfekt passar dina behov. Allt detta ger operatörerna möjlighet till ett maximalt urval.

 

 

15 sep 2015        I somras öppnade företaget en ny och rymlig bussförsäljningslokal i bästa läge nära huvudvägen Jönköping-Borås-Göteborg. I lokalen på 500 kvm finns det sådana bussar redo för visning som skolbuss med 22 sittplatser, turistbuss med 19 sittplatser, turistbuss med 30 sittplatser och en nyhet på den svenska marknaden är en VIP klass buss med 19 sittplatser. Ta gärna kontakt med oss för att titta på och prova bussar!

 

 

 

3 sept 2015   Vi arbetar ständigt med att förbättra bussens tillförlitlighet, kvalitet, säkerhet och ekonomi. Låt oss presentera den främsta bland våra bussar – det är Atomic 9 dubbeldäckare. Bussen kan vara upp till 15 meter i längd och placera 91 passagerare. Den nya lyxiga dubbeldäckaren ger en oförglömlig reseupplevelse. Den här långfärdsbussen är fullt utrustad med allt du behöver för långa och bekväma resor. Säten i högsta klass, mjukt inredningsmaterial, varma färger, en speciell LED-belysning, mini kök, kaffebryggare och ett hi-end underhållningssystem gör att du glömmer bort reskilometerna och njuter av varje minut av denna reseupplevelse.

 

 

 

11 sept 2015    MB Sprinter Tour – en nyhet på den svenska marknaden är en VIP klass buss med 19 sittplatser. Oavsett vart du än reser med denna lyxiga minibuss glömmer du bort att räkna mil. Med sitt underbar utseende och mycket speciell inredning är minibussen perfekt för små grupper av VIP resenärer. Det är ett utmärkt val för hotelltransporter, golfspelare transport, flygplatstransfer tjänster osv. Minibussen är en utmärkt kombination av komfort som en långfärdsbuss har och flexibilitet och effektivitet som en minibuss har. Fokus på detaljer, mer utrymme för passagerare, starka eleganta linjer, lyxiga säte och panoramafönster gör denna buss till nummer ett i sin klass.
MB Sprinter Tour erbjuder ett urval av sittplatsantal i bussen. Man kan välja mellan 9 VIP säte, 16 sittplatser, 19 sittplatser och mellan 2 och 4 bord.
Samtliga modeller levereras med luftkonditionering i passagerarutrymme, riktig bra värmesystem, multimedia, tvåglasfönster, rymliga bak- och sidobagageutrymmen.

 

 

 

24 aug 2015      Nu presenterar vi höstens nyhet – en alldeles ny MIDI klass med 35 sittplatser turistbuss med motorn i framdelen. En helt ny modell av en nytillverkad turistbuss på MAN eller Mercedes Benz chassi. Den här bussen är tillverkad med tanken på en mellanstor lyxturistbuss för eleganta och avkopplande resor i både korta och långa turer. Bussen är utvecklad och anpassad i högsta grad för mindre turistgrupper, utflykter och bussturer mellan städer. De praktiska och moderna designlösningar i kombination med den senaste tekniken och materialet förser bussen med stabilitet, säkerhet och behagkänsla för passagerare på alla sorters väglag. Den är tillverkad genom att behålla de bästa egenskaper av den populära MB Vario busstypen. Längre och bredare karosseri med mjuka linjer gör dess design mer elegant och ger mer utrymme för passagerare. Panorama sidorutor förstärker känslan av rymd och kontakt med världen utanför.

 

 

 

17 aug 2015     Företaget börjar ett nytt kapitel i sin verksamhetshistoria. Genom att vara ett väletablerat företag på marknaden med ett ständigt ökande orderantal utvidgar det sitt sortiment av befintliga bussar och kompletterar sortimentet med försäljning av de stora bussarna från 30 till 90 sittplatser. Bussen kan byggas på MAN-, VOLVO- eller MB-chassin. Vi har redan erbjudit kunder ett urval av de minsta och de största upp till 90 sittplatser bussar för turisttrafik, linjetrafik och stadstrafik.

 

 

 

10 aug 2015     Än en annan stor beställning levererad i tid till en ny kund. Vi är stolta över att allt fler företag litar på oss och väljer vår produktion vid inköp av nya bussar.

 

 

30 okt 2014   SvenskaBus deltog på Persontrafik 2014

 

 

 

 

29 sept 2014  Bilder från mässan IAA 2014 i Hanover 

SvenskaBus besökte  IAA buss-lastbils mässan i Hannover i förra helgen. Det var många nya bussar från tillverkare i Europa och Asien. Det var kul att titta även på äldre bussar i en av mässans hall. Mest intressant var den lilla Mercedes buss O 319D. Årsmodell 1966 godkänd för 11 passagerare och förar plats. Här kommer lite fler bilder från denna mässa.

 

 

 

25 okt 2013    Bilder från bussmässan Buswold Europe 2013 i Kortrijk (Belgien).

LEAD_728x90

 

2013 © All rights reserved