Tel.: +46 36 338 49 42

E-post: garanti@nordbuss.se

 

Alla våra minibussar har två års garanti från chassitillverkaren (Mercedes Benz, MAN, IVECO, VOLVO) i hela Europa
och två års garanti på byggnationer.

 

Våra bussar är uteslutande tillverkade av det nyaste materialet och komponenter på marknaden i högsta kvalitet av välkända tillverkare. Du kan ta direkt kontakt med tillverkares representant i Sverige vid ett eventuellt problem. Om vi inte har den aktuella delen på lagret levererar vi den inom några dagar.

 

Vi har ett landstäckande buss servicenät som kan leverera allmänna servicetjänster. Våra sålda bussar finns över hela landet därför är det så naturligt att vi brukar erbjuda kunden en närliggande buss service.

 

KVALITET. Efter varje produktionssteg genomför vi en strikt kvalitetskontroll. Det är en del av vår företagsfilosofi att hålla produktionskvalitet uppe och optimera tillverkningsprocesser. Vårt företag håller alltid leveranstider.

 

DESIGN. Attraktiv, vänlig och funktionell design i alla fordon. Våra bussar är uteslutande tillverkade av det nyaste materialet och komponenter på marknaden i högsta kvalitet av välkända tillverkare.

 

SÄKERHET. Förstklassigt karosseri, omfattande säkerhetsutrustningar och rymliga passagerarutrymmen gör din resa bekväm, trygg och avslappnad oavsett vart än du reser.

 

VÄRDE. Varje fordon har ett högt värde och kan med stoltheten representera Ditt företags bussflotta bland resenärer.

 

 

2013 © All rights reserved